Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Z nechutného slovního ataku nařčený Duda konečně reaguje? Napsal podivný vzkaz!

Autor: ama

Na benáteckém stadionu to o víkendu pořádně vřelo. Do ostré slovní výměny názorů se z tribuny pustil bývalý hokejový reprezentant Radek Duda (41) s hostujícím útočníkem Petrem Vampolou (38). Teď má možná konflikt pokračování.

Během přestřelky plné jadrných výrazů měl současný dovednostní kouč prvoligových Benátek nad Jizerou Duda vypustit z úst jméno Karla Rachůnka (†32), který přišel o život během letecké tragédie týmu Jaroslavle v roce 2011.

S vdovou Kateřinou žije právě Vampola a vychovává s ní dvě Rachůnkovy děti a jedno společné. Nevhodná slova, která potvrdili i další účastníci zápasu, zanechala ve forvardovi pražského týmu silnou stopu. Ani druhý den nechtěl konflikt komentovat. A už vůbec ne protivníka. „To jméno už nechci nikdy slyšet. Opravdu ne,“ řekl jen pro iSport.cz.

Duda až do středy nereagoval vůbec. A na Instagram pak k videu z hokejového tréninku napsal podivný vzkaz. „Děkuji za zkušenost a možnost pracovat na rozvoji hráčů, stejně jako svému zaměstnavateli HC Bílí tygři Liberec, že mi umožnil ve svém volnu se zlepšovat a posouvat ve svém koníčku, lásce a práci, kterou tak miluji. Být každý den lepším a lepším trenérem. Děkuji svému životu, že stále dělám chyby, které mě posouvají a dělají ze mě lepšího člověka i trenéra! Děkuji.“

Mají být poslední věty omluvou za další přešlap, který Duda pravděpodobně udělal? To ví v tuto chvíli jen on sám...

Rebel Radek Duda
Rebel Radek Duda