Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drsný útok na Boatenga po smrti »jeho« Kasie (†25): Jaký je doopravdy?

Autor: ris

Fotbalový obránce Jérome Boateng (32) už se oklepal ze sebevraždy expartnerky Kasie Lenhardtové (25) a plánuje návrat do sestavy Bayernu, klidné spaní mít ale nebude! Drsně na něho zaútočila bývalá playmate Melissa Howeová (30), jež s ním má neblahé zkušenosti zpřed pěti let.

„Vůbec ničemu se nedivím. Způsob, jakým si kluci jako Jérome s holkama mentálně pohrávají, ovlivňují jejich mysl i emoce. To vás může brzy dovést k šílenství,“ spustila modelka. „Jsem z toho všeho v šoku. On si s životy žen hraje už dlouho a bylo otázkou, kdy se něco stane,“ zopakovala.

Sama má na Boatenga negativní vzpomínky. Před pěti lety se seznámili v jednom z londýnských klubů. Hráč ji pak začal doslova uhánět. „Byl docela posedlý. Na sociálních sítích mě úplně pronásledoval. Každý můj příspěvek viděl jako první,“ vyprávěla britskému The Sun.

Boatengovi přitom bylo úplně jedno, že už minimálně jedno děvče má! Jmenovala se Sherin Senlerová a měl s ní dvě děti. „Beztak se dál choval, jako by byl svobodný. Navíc vyšel na povrch jeho románek s modelkou Rebeccou, takže měl snoubenku, milenku a do toho mi stále vypisoval, abychom se viděli.“

Modelka a někdejší playmate Melissa Howeová
Modelka a někdejší playmate Melissa Howeová

Melissa zbytečnou konverzaci rázně utnula. „Od té doby jsem s ním nemluvila. S někým takovým si nemám co říct. Proč bych s takovým mužem měla něco mít,“ pokrčila rameny nad vyhlášeným záletníkem.

Z nevěry Boatenga ovlivnily vlastně všechny jeho expartnerky. Naposledy právě zesnulá Kasia, které dal fotbalista kopačky jen týden před její smrtí. Vadilo mu prý, že pod vlivem alkoholu při nehodě zničila svůj Mini Cooper. „Dokážu si představit, čím Kasia procházela, poněvadž jsem s fotbalisty randila a zažila, jak to chodí. Mnoho z nich ve vás vyvolává pocit, že jste celý jejich svět, jenže pak zjistíte, že takových má víc,“ posteskla si.

„Neznáme celý příběh, který stojí za smrtí Kasie, nechci nikoho obviňovat, ale zároveň se jedná o chlapa, co si roky hraje s dušemi dívek. Může vás to semlít, protože ne každý se s tím dokáže vyrovnat,“ doplnila.