Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mrazivé detaily smrti Boatengovy modelky (†25): Zemřela na narozeniny syna!

Autor: ama

Smrt mladé modelky Kasii Lenhardtové (†25), expřítelkyně obránce Bayernu Mnichov Jéromea Boatenga (32), šokovala nejen fotbalový svět. A předčasný skon, který je zatím posuzován jako sebevražda, má ještě drsnější dohru: přišel v den šestých narozenin jejího syna.

Děti v tomto věku obvykle dostanou kupu hraček, dort, sfouknou svíčky a radují se s rodinou a kamarády, malý Noah na tento den ale nikdy nezapomene ze zcela tragického důvodu. Do nebe odešla jeho milovaná maminka.

Roztomilého klučíka, kterého měla z předchozího vztahu, přitom zahrnovala láskou a například před rokem se při oslavě pátých narozenin vyznala na Instagramu ve zkratce takto krásně: „Přeji ti to nejlepší na světě. Nedokážu popsat, jak sentimentální mě tento den činí, miluji tě.“ Podobný vzkaz k šestým narozeninám už bohužel nenapsala.

A nepromluví už ani o tom, o čem po rozchodu chtěla v souvislosti s Boatengem, kterého označila za ďábla a jenž mezitím odcestoval z dějiště MS klubů v Kataru. Podle kouče Hansih Flicka bude Bayernu chybět do odvolání.

Krásnou modelku Kasii Lenhardtovou, poslední partnerku hvězdy Bayernu Mnichov Jerome Boatenga, našli mrtvou
Krásnou modelku Kasii Lenhardtovou, poslední partnerku hvězdy Bayernu Mnichov Jerome Boatenga, našli mrtvou