Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krejčíková byla před triumfem v nouzi. Se spásou přispěchal bratr za minutu dvanáct!

Autor: pie

V den ženského finále French Open spěchal Martin (38), nejstarší bratr Báry Krejčíkové – má ještě sourozence Petra (34) - za ní autem z jihu Moravy až do Paříže. Mělo to vážný důvod. Rodačka z Ivančic totiž potřebovala dovézt zásoby, které jí došly tím, kolik zápasů v poslední době díky postupům nečekaně odehrála.

Šlo o iontové nápoje a především vložky do bot, které si do té doby musela ostříhávat. Bára má speciální vložky na míru, aby jí noha lépe držela. Jsou kožené a je třeba jednou za čas je vyměnit.

Martin byl už očkován a vše další potřebné si ještě v pátek vyběhal v Brně, takže s návštěvou Francie nebyl problém.

Oba sourozenci Báry hráli v dětství také tenis. „S rodiči objížděl turnaje s jejími rodiči její bratr Petr s naší dcerou ještě v době, kdy nebyli manželé. V Paříži sledovali finále Báry také můj bratr, neteř a švagrová,“ říká Michaela Ciklová. „Její bratr je náš zeť. Takže s Krejčíkovými máme společné vnuky,“ vysvětlila rodinné vazby.

Bára nemá tým lidí, kteří by jí vše zajišťovali, takže pomoc jí přišla vhod. „Těšíme se, až Bára přijede, i když netušíme, kdy to bude. Má za sebou dlouhé šňůry a bude jistě unavená. Pan starosta ji chce přivítat na radnici, jakmile se v Ivančicích ukáže,“ dodává Ciklová.

Barbora Krejčíková s trofejí pro vítězku Roland Garros
Barbora Krejčíková s trofejí pro vítězku Roland Garros

ŠOK na French Open! Krejčíková senzačně ovládla singl, získá titul i v deblu?
Video se připravuje ...