Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Proslulý sprinter Usain Bolt opět překvapil: První foto utajených dvojčat!

Autor: ptr

Držitel rekordů ve sprinterských disciplínách na 100 i 200 metrů Usain Bolt (34) zase jednou šokoval svět. Tentokrát to ale nebylo na atletické dráze. Na den otců se pochlubil roztomilým snímkem rodiny, na kterém zároveň ukázal, že přivítal na svět novorozená dvojčata a je tak již trojnásobným tatínkem.

Rodinka těhotenství velmi dobře tajila. Osminásobný olympijský šampion je se svou partnerkou Kasi Bennettovou již šest let a prvního potomka se dočkali v červnu 2020. Nyní tedy počet členů famílie pořádně rozšířili.

Zřejmě nejlepší sprinter všech dob si dal pořádně záležet i na jménech pro své dětičky. Prvorozená dcerka hrdě nosí jméno Olympia Lightning Bolt. A ani dvojčátka nepřišla zkrátka, když je pojmenoval Saint Leo Bolt a Thunder Bolt. Doma tak zřejmě očekává pořádnou divočinu, "lightning" totiž znamená v angličtině "blesk", stejně jako "thunderbolt".

Jamajčan, který dominoval sprinterům řadu let, pověsil tretry na hřebík již před několika lety, a i když se blíží olympijské hry v Tokiu, tak svého rozhodnutí určitě nelituje. Tři uzlíčky radosti, které vychovává se svou milovanou, jsou víc než jakákoliv medaile.

Sprinter a showman Usain Bolt a jedno z jeho gest
Sprinter a showman Usain Bolt a jedno z jeho gest