Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejžhavější gólmanka světa potěšila fanoušky: Zpět na ledě!

Autor: ptr

Fanušci ledního hokeje a krásných žen mohou jásat. Zřejmě nejvíc sexy gólmanka světa Mikayla Demaiterová (21) se vrátila na led. Na začátku roku sice ohlásila konec a zahodila mohutnou výstroj do kouta, ale zřejmě se jí zastesklo a tak se po čase opět sklouzla po ledové ploše. A nezapomněla ani na stylové betony!

Není divu, že ji sledují sta tisíce věrných fanoušků. Sexy blondýnka přesně ví, co od ní její obdivovatelé očekávají a nabízí jim to plnými hrstmi. Její sociální sítě jsou napěchované svůdnými fotografiemi jejího božského těla. Především plný dekolt láká pohledy mužů, kteří nešetří lichotkami.

Mikayla toho také umí řádně využít. Jako řada dalších svůdných a populárních žen si založila účet na platformě OnlyFans, kde si její fanoušci můžou za poplatek prohlížet ještě odvážnější fotografie a mít řadu dalších výhod. Nyní tedy kromě odkládání svršků zkouší opět okouzlit i svou hokejovou kariérou. Zda její návrat bude dotažen a uvidíme ji opět i přímo v utkání, to je nyní ve hvězdách. Jisté ale je, že její podporovatelé ji neopustí ani v jednom případě.

Brankářka Mikayla Demaiterová je neuvěřitelně sexy.
Brankářka Mikayla Demaiterová je neuvěřitelně sexy.