Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejvíc sexy fotbalistka se opět odvázala: Žhavé fotky z dovolené!

Autor: ptr

Tahle slečna ví, jak kopnout do balonu, ale také ví, jak rozpálit muže. Návrat k profesionální fotbalové kariéře se zatím zcela nezdařil a tak se i nadále věnuje Madelene Wrightová (22) své oblíbené brigádě. Prodává své odvážné sexy snímky. Nyní poskytla ochutnávku i svým věrným fanouškům na sociální síti Instagram.

Sličná blondýnka odjela na dovolenou na řecký ostrov Santorini a nezapomněla oblažit celý svět pohledem na svou figuru. Madelene přišla o práci v zimě roku 2020, když na veřejnost unikla nahrávka, kde seděla s lahví šampaňského za volantem. Její tehdejší zaměstnavatel Charlton Athletic FC neváhal a okamžitě ji propustil.

Od té doby se věnovala především budování své fanouškovské základny na platformě OnlyFans, kde prodává své erotické snímky. Za měsíční členství si účtuje třiatřicet dolarů.

Po pár měsících sice ohlásila návrat k fotbalové kariéře, ale zatím se jí nepodařilo nikde podepsat novou smlouvu. I nadále tak zásobuje své obdivovatele fotkami, na kterých je oblečení pomálu. Madelene si je vědoma svých předností a neváhá je využít ve svůj prospěch.

Sexy fotbalistka Madelene Wrightová se pochlubila snímky z dovolené.
Sexy fotbalistka Madelene Wrightová se pochlubila snímky z dovolené.