Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kuriózní svatební slib Plekance: Pomohl si písní od Pokáče!

Autor: ptr

Tak tomuhle se říká mít fištróna. Hokejový gentleman Tomáš Plekanec (38) si na vlastní svatbě pomohl z těžké situace důvtipem. Místo aby se složitě vymýšlel se svatebním slibem, tak si nechal napsat píseň od známého písničkáře Pokáče. Inovativní řešení dostalo i jeho čerstvou manželku Lucii Plekanec Šafářovou (34).

Kouzelná svatba proběhla ve středu v luxusním středisku Endemit Boutique Hotel & Spa nedaleko Horní Bečvy, kam za nimi dorazila necelá stovka hostů. Ti všichni byli svědky neotřelého okamžiku během obřadu. „Já se vymýšlím se slibem a můj muž to vyřešil takhle! Díky Pokáči, hodně pobavila!“ Vyznala se na sociální síti u videa se svatební písní Lucie Plekanec Šafářová .

„Každý jsme ten manželský slib pojali po svém… Děkuji za spolupráci Pokáči,“ přidal ke stejnému videu její manžel Tomáš. Povedený nápad se setkal s pozitivním ohlasem a ženich si jistě oddechl, že se celá akce povedla dle jeho představ. Především refrén „Šafi a Pleky, spolu na věky,“ jistě utkví díky své zpěvnosti v paměti každému.

Momentka ze svatby Tomáše Plekance a Lucie Šafářové.
Momentka ze svatby Tomáše Plekance a Lucie Šafářové.