Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pompézní svatba Tomáše Plekance a Lucie Šafářové: Sestřenice popsala obřad!

Autor: L. Procházka, J. Gartnerová

Chtěli se vzít tajně, jen s rodinou a nejbližšími kamarády! A povedlo se jim to. Blesku se přesto podařilo získat všechny podrobnosti o svatbě roku. Životní den hokejisty Tomáše Plekance (38) a Lucie Šafářové (34) měly tu čest hostit nádherné Beskydy...

Když novomanželé ve středu večer zveřejnili na svých sociálních sítích fotky z veselky pro asi 90 hostů a přidali popisek „Právě oddáni“, odpálili velkou bombu. Příval tisíců gratulací od té doby nebere konce. »Ano« si až po uši zamilovaní sportovci řekli v Beskydech. Aby je nikdo neodhalil, místo několikrát měnili a plánovanou veselku celý rok tajili!

V Beskydech bylo ve středu přes den chladno, teploty se držely jen okolo deseti stupňů, a k tomu bylo zataženo. Ale... „Když začal obřad, tak vyšlo sluníčko,“ prozradila sestřenice nevěsty Zuzana Šafářová, která se živí jako výživová expertka. „Užili jsme si to, novomanželé byli nadšení, úplně zářili, celá svatba byla perfektně zorganizovaná,“ chválila. „Obřad začínal na Beatles a jejich hitu Here Comes The Sun,“ dodala. Na videu, které zveřejnil Český olympijský tým, je vidět, jak manželé procházejí mezi hosty, kteří jim vytvořili slavobránu z hokejek a tenisových raket.

Zatímco Tomáš oblékl tmavě modrý oblek se světle modrou košilí a lososovou kravatou, Lucie vynesla pohádkově bílou krajkovou róbu s hlubokým výstřihem a závojem až na zem. Oba hřála láska, nechyběla ani dcerka Leontýnka (1,5), kterou rodiče oblékli do teplé bundičky. Přítomni na svatbě byli také hokejistovi synové Matyáš (9) a Adam (6), které má s exmanželkou Lucií Vondráčkovou (41).

Hokejista Jiří Tlustý se pochlubil fotkou z Plekancovy svatby
Hokejista Jiří Tlustý se pochlubil fotkou z Plekancovy svatby