Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tenista Štěpánek o druhém miminku: Vánoční dáreček!

Autor: as

Termín? Pohlaví? Jméno? Všechno víme, nepovíme! Tenisový bard Radek Štěpánek (42) překvapil. S manželkou Nicole (32) včera oznámili, že už brzy se jim narodí druhé dítě!

Zničehonic to oba vypálili na svých instagramových profilech. „A je to tady! Rodina Štěpánků se brzy rozroste o dalšího člena,“ napsali Radek a Nicole ke společné fotce s tříletou dcerkou Stellou. U maminky nešlo přehlédnout zřetelně se rýsující bříško, za které se něžně držela.

„Nicole jde teď na nějakou akci a tam už by to bylo jasný. Tak jsme si to radši udělali podle sebe,“ vysvětlil Štěpánek Blesku včerejší »manévry«.

Byl šťastný, ale tajemný. „Můžu jen nastínit, že budeme mít opravdu veselé Vánoce,“ reagoval na dotaz ohledně termínu porodu. Na konec listopadu přitom avizoval návrat k tenisu při prestižní veteránské akci v londýnské Royal Albert Hall. Co když zrovna Nicole pofrčí do porodnice? „Samozřejmě stát se může cokoli. Kdyby náhodou něco přišlo, priorita je jasná. Já jsem ve střehu pořád!“ smál se.

Rodit budou v Česku, tenista chce být u velkého životního okamžiku přítomen. „Pohlaví víme, jméno už jsme také vybrali, ale necháváme si to pro sebe. Vše oznámíme až po porodu, dopředu nic nebude,“ ušklíbl se.

A kolik ještě plánují s Nicole dětí? „To nevíme. Určitě jsme chtěli pro Stellinku sourozence, ale že bysme si řekli, že chceme další dvě, tři, čtyři děti, to ne. Životní příběh se píše každý den a zase nás někam navede,“ řekl tenista.

Radek Štěpánek s manželkou Nicole Vaidišovou
Radek Štěpánek s manželkou Nicole Vaidišovou