Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Britští fanoušci vyhlížejí příchod Křetínského: Češi zachraňují West Ham!

Autor: ptr

Informace o plánovaném vstupu českého miliardáře do populárního a tradičního londýnského fotbalového klubu vzbudilo u fanoušků většinou pozitivní reakce. Sociální sítě zaplavily nadšené komentáře a vzkazy pro Daniela Křetínského (46).

Byznysmen, který je mimo jiné i majitelem vydavatelství Czech News Center, kam patří deník Sport či deník Blesk, má podle uniklých informací zájem o 27% podíl v klubu »Kladivářů«. Díky velmi povedeným importům českých hráčů v posledních letech vyvolala tato zpráva mezi fanoušky všeobecné nadšení. „Kámo, Češi zachraňují West Ham. Nejdřív Souček a Coufal, pak Král a teď tenhle chlapík,“ zněla jedna z reakcí, která se odvolává na vydařené české posily.

„Miluju Českou republiku,“ neostýchal se další příznivec vyznat lásku celé naší zemi. „Jestli je stejný jako předešlé české příchody, tak to může být jedině dobrá věc,“ formuloval všeobecná očekávání další fanoušek na Twitteru. „Vyhrajeme vše,“ má vysoká očekávání jiný z fandů. Skvělé výkony českých reprezentantů připravily Křetínskému ideální půdu a pouze budoucnost ukáže, zda se vysoké nároky a nadšení příznivců nevypaří jako pára nad hrncem.

Majitel Sparty Daniel Křetínský
Majitel Sparty Daniel Křetínský