Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sebevražda syna hokejové legendy Dušana Paška mladšího (†36): Trápily ho dluhy?!

Autor: ris

Prostřednictvím sociálních sítí vzbuzoval dojem, že jeho život je pohoda jako v Disneylandu, jenže opak byl zřejmě pravdou. Problémy Dušana Paška mladšího (†36) vyvrcholily jeho sebevraždou. V pátek ho našli oběšeného v bratislavském lese. Proč se k fatálnímu činu odhodlal?

I holubi na střechách domů slovenské metropole si štěbetají o tom, že tým Bratislava Capitals, jemuž Pašek junior dělal manažera a byl jeho spolumajitelem, má problémy finančního charakteru. Zlatá tepna do nového klubu právě neproudila…

„Vždy jsem byl pracovitý. Hokej i jiné věci jsem dělal naplno. Dostal jsem šanci, byl jsem připravený a využil ji,“ popisoval webu for-men.sk, jak se dostal do papalášské role.

Podle jeho bývalého spoluhráče, který nechtěl být jmenován, však Pašek už delší čas nebyl ve své kůži. „Potkal jsem ho pár dní před tou tragickou událostí. Seděli jsme spolu na kafi a kouřil jednu cigaretu za druhou, klepaly se mu ruce a bylo na něm patrné, že není ve své kůži.,“ líčil pro web Šport24.sk.

Firmy, ve kterých figuroval, nebyly právě v nejlepší ekonomické kondici. Naopak. Na daních některé z nich dodnes dluží tisíce eur. A Capitals na tom nejsou o nic lépe. Když se zdálo, že hůř už být nemůže, zkolaboval přímo během utkání forvard Boris Sádecký (†24), který pár hodin nato skonal.

„Nemyslím si, že jeho smrt byla spouštěčem toho hrozného činu. Dušan se trápil už delší dobu. Myslím, že to bylo kvůli financím. Člověk, jenž ho znal, to uměl vycítit,“ dodal zdroj.

Dušan Pašek mladší jako generální ředitel klubu Bratislava Capitals
Dušan Pašek mladší jako generální ředitel klubu Bratislava Capitals