Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Facka televizních fanoušků českým hokejistům: Víc bavily ženy!

Autor: vba

Taková ostuda, pánové. A ještě tuplovaná! České hokejistky zahanbily své mužské parťáky jak na ledě, tak i u televize!

Družina trenéra Filipa Pešána se z turnaje Karjala vrátila s obrovskou potupou. Nejenže neuhrála ani bod, ale na závěr navíc schytala nakládačku 2:5 od ruských dorostenců... To ovšem nebyla poslední ťafka, tu chlapům uštědřili až televizní diváci!

Zatímco trápení v Helsinkách sledovalo na ČT sport v průměru 183 tisíc fanoušků, olympijský postup ženské reprezentace si u obrazovek vychutnalo rovnou 209 tisíc lidí. A že to byla skvělá podívaná!

„Jak se na ten hokej, na rozdíl od mužského, pěkně dívá. Styl, kombinace a zakončení byly jednoduše zábavnější!“ srovnal trefně fanoušek Jan na Twitteru. Hlavně to byl ale obrovský úspěch, vždyť Češky ještě na olympijském hokejovém turnaji nikdy v historii nestartovaly!

„Mám obrovskou radost za holky i za všechny ženy a sportovkyně v České republice, za všechny maminky, babičky, dcery, sestry. Za všechny, kteří nás podporují!“ radoval se trenér Tomáš Pecina, který už vyhlíží únorovou cestu do Pekingu. „Nikoho se tam nebojíme. Půjdeme do zápasů s tím, že chceme zvítězit!“

Češky poprvé v historii okusí olympijský led.
Češky poprvé v historii okusí olympijský led.