Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Překvapivé spojení: Co za pikle kuje Ronaldo se zpěvačkou P!nk?!

Autor: sm

Spojení, které fanoušky překvapilo! Slavná americká zpěvačka P!nk oslovila na sociálních sítích hvězdu Manchester United, kterou požádala o pomoc při snaze udělat dobrou věc. Ronaldova reakce u Američanky pak spustila euforii..

„Ahoj Cristiano. Letos o Vánocích sponzoruji pár dětí, které si nepřejí nic jiného, než jeden z tvých dresů. Moc toho nemají, ale jsem odhodlána jim tohle splnit. Máš chuť mi jich pár poslat a změnit těm dětem život? Vím, že děláš úžasné věci pořád, ale...“ napsala P!nk na svém Twitteru. 

Netrvalo to dlouho a portugalský kanonýr poslal zpěvačce odpověď. „Ahoj P!nk. Rád pomůžu, bez problémů pro tyto děti zařídím podepsané dresy. Gratuluji, že se Ti to podařilo!“

„Tohle je báječné a jsem ti moc vděčná! Jsi nejlepší!“ radovala se hudební diva. Pravdou je, že Ronaldo se dobrých skutků rozhodně nebojí. 

Před několika lety například zaplatil drahou operaci chlapečkovi, který měl kvůli své nemoci kolem třiceti epileptických záchvatů denně. Původně se na něj ale rodina desetiměsičního dítěte obrátila s prosbou pouze o dres nebo kopačky, které chtěla vydražit. Namísto toho Portugalec zaplatil malému chlapci nejen operaci, ale také náklady na zotavení se po zákroku. Dohromady šlo tehdy zhruba o 1 716 000 korun.

Své dobré srdce ukázal Cristiano Ronaldo také během loňského roku kdy pomohl vybavit nemocnice v Lisabonu a Portu. Do nemocnice v hlavním městě Portugalska pomohl dostat deset lůžek, ke kterým byly také ventilátory či přístroje na monitorování srdce. Pro zdravotnické zařízení v Portu pak zařídil patnáct lůžek pro jednotku intenzivní péče.