Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trenér Vrba vrací úder kverulantce Plíškové: Hancko má přísnou přítelkyni!

Autor: ptr

Před týdnem se tenistka Kristýna Plíšková (29) opovážlivě opřela do fotbalového odborníka Pavla Vrby (58) a teď se jí to vrátilo. Po jednoznačné výhře 5:1 v malém pražském derby mezi Spartou a Bohemians se letenský trenér neostýchal jmenovat příčiny výborné formy obránce Dávida Hancka (23) a součástí jeho hodnocení byla i těhotná tenistka.

Kristýna minulý týden vzývala střelce Matěje Pulkraba a tázala se, proč v aktuální výborné formě nehrál od začátku utkání. „Neměl by hrát od první minuty?“ ptala se na Instagramu. Její kritika zřejmě dopadla na úrodnou půdu a trenér Vrba , který byl nadmíru spokojen s tím, jak Pulkrab vždy oživí hru jako žolík na poslední půlhodinu, usoudil, že je čas dát mu pořádnou šanci. A sparťanský hrot potvrdil fantastickou fazonu, když klokany z Vršovic potopil hattrickem již během prvního poločasu.

Dalším výborným výkonem se na zisku tří bodů podílel i budoucí manžel Plíškové Dávid Hancko. Právě na jeho skvělou formu přišla řeč i v pozápasovém rozhovoru a trenér Vrba se zřejmě rozpomenul na události staré jen pár dní a s úsměvem popsal důvod, proč slovenský reprezentant aktuálně září. „Hanci hraje dobře. Je to hlavně tím, že má přísnou přítelkyni. Když jsem viděl, co se psalo, tak je asi dobře vedený,“ pobavil dobře naložený sparťanský lodivod.

Pošťuchovaná mezi ním a Kristýnou Plíškovou už zřejmě moc dalších dějství nenabídne, ale pokud se bude Spartě dařit jako v posledním utkání, tak už nebude ani důvod. Kristýna navíc během týdne oznámila své těhotenství, a tak jí čekají daleko příjemnější starosti než sestava letenských.

Sparta - Bohemians: Pulkrab zkompletoval hattrick! 3:0
Video se připravuje ...