Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tenistka Plíšková, snoubenka sparťana Hancka: Pustila se do Vrby!

Autor: ris

Už to budou dva roky, co se Kristýna Plíšková (29) dala dohromady s o šest let mladším sparťanem Dávidem Hanckem (23). Není divu, že o fotbale už pochytila mnohé. Znalosti má takové, že se dokonce neostýchá rýpat do taktiky kouče Letenských Pavla Vrby!  

Tenistka se v sobotu na instagramu opovážlivě podivovala, proč v Karviné nenastoupil od začátku zápasu střelec Matěj Pulkrab, který v předchozích třech zápasech třikrát skóroval. „Neměl by hrát od první minuty?“ ptala se zvědavá Plíšková.

Jaké známky dostali fotbalisté Sparty za vítězství v Karviné? Podívejte se ZDE>>>

Její odborný komentář zaujal i jejího budoucího švagra Michala Hrdličku. „Až to budeš trénovat, jaké si k sobě vezmeš asistenty?“ popichoval manžel Karolíny Plíškové její sestru.

Nakonec se pravda ukázala. Vrbův plán vyšel dokonale. Žolík v jeho družině se znovu střelecky prosadil a nasměroval Spartu k výhře 2:1. V televizním rozhovoru bývalý reprezentační kouč zdůvodnil, proč Pulkrabovi nominaci do základní sestavy jen tak nedopřeje. „Jakmile nastupoval od začátku, nikdy se neprosazoval tak, jako mu to jde v posledních třiceti minutách. Dokáže hru oživit,“ vysvětlil hráčovu roli.

Šarmantní česká tenistka Kristýna Plíšková
Šarmantní česká tenistka Kristýna Plíšková

Karviná - Sparta: Bolkova šílená hrubice a Pulkrabův gól zadarmo, 0:1
Video se připravuje ...