Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vánoční překvapení Plekance s Šafářovou: Druhé dítě na cestě!

Autor: ljš

Šťastné a požehnané! Manželé Plekancovi si připravili na Štědrý den pro své fanoušky vskutku krásné překvapení. Na svém instagramu oznámili, že čekají další miminko.

Překvapení jsou pro bývalou tenistku Lucii Šafářovou a kladenského hokejistu Tomáše Plekance v posledním roce zjevně oblíbená disciplína. Nejprve se jim v záři podařilo před celým světem utajit veselku, a teď přišli s další radostnou událostí.

"Krásné Vánoce a svátky vám všem! Ať jsou klidné, plné lásky a splněných přání! My máme jeden malý dáreček na cestě a moc se na něj všichni v příštím roce těšíme!" napsala Lucka na svůj instagram ke společné fotce, na níž malá Leontýnka s tatínkem objímá maminčino těhotenské bříško, které už se pěkně kulatí.

Jestli se rozkošná holčička dočká dalšího bráchy (Plekanec má dva syny z manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou ), nebo přijde na svět sestřička a sourozenecké skóre se tak v rodině vyrovná, zatím jasné není. Můžete si ale vsadit, že to sportovní pár neoznámí jen tak. Určitě to zase bude překvápko!

Tomáš Plekanec s manželkou Lucií Šafářovou a jejich prvorozenou dcerkou Leontýnkou si vyšli na tradiční předvánoční procházku starou Prahou
Tomáš Plekanec s manželkou Lucií Šafářovou a jejich prvorozenou dcerkou Leontýnkou si vyšli na tradiční předvánoční procházku starou Prahou