Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Pár přátel stačí mít. Tenistky Plíškovy vzaly své milé za kulturou

Autor: mib

Rakety nechaly doma, vyfikly se a vyšly s partnery do společnosti. Tenisová dvojčata, Karolína (29) a Kristýna (29) Plíškovy, se objevila na premiéře muzikálu Děti ráje.

Po boku Káji, která měla na sobě černé šaty s rudými růžemi, nechyběl její manžel a manažer Michal Hrdlička (32). Kristýnu doprovázel snoubenec Dávid Hancko (23), jenž válí ve fotbalové Spartě i slovenské reprezentaci. »Hanci« pak posílal své lásce srdíčka přes Instagram.

Při nabitém sportovním kalendáři našly všechny čtyři »hrdličky«  v Kongresovém centru vzácnou chvilku pro dvojrande. „Přes léto bylo těžké se potkat,“ postěžoval si Hrdlička, že třetí nejlepší tenistku světa moc nevídal.

V muzikálu Sagvana Tofiho (57) si zamilované páry poslechly hity od Michala Davida (61) jako Pár přátel stačí mít nebo Každý mi tě, lásko, závidí. David v roce 2017 spolu s Lucií Vondráčkovou (41) věnoval tenistce Kvitové (31) skladbu Come on! Petro hrej. Michale, není teď čas taky na tvou fanynku Plíškovou ?!

Tenisová dvojčata, Karolína (29) a Kristýna (29) Plíškovy, se objevila na premiéře muzikálu Děti ráje i se svými partnery.
Tenisová dvojčata, Karolína (29) a Kristýna (29) Plíškovy, se objevila na premiéře muzikálu Děti ráje i se svými partnery.