Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější dáreček volejbalistky Markéty Slukové-Nausch: Bude mámou!

Autor: ris

Zrádný covid jí v srpnu ukradl možnost bojovat na olympiádě o medaili. Místo zápolení na sportovním kolbišti tvrdla v japonské karanténě. Plážové volejbalistce Markétě Slukové-Nausch se tehdy zhroutil svět. Ale… Teď je zase radostí bez sebe. Pod srdcem nosí štěstí, které všechny medaile hravě strčí do kapsy.

„Věřím, že vám letos Ježíšek nadělil spoustu krásných chvil, radosti a milých překvapení. My ten nejkrásnější dárek dostali už před pár měsíci. Nechávali jsme si to pro sebe a nejbližší rodinu, ale náš předčasný vánoční dáreček už se moc skrývat nechce a začíná se jasně ukazovat světu. Zdá se tedy, že je na čase se o tu radost podělit i s vámi,“ napsala Sluková a přiložila rodinnou fotografii, na níž se drží za břicho.

Manželka rakouského trenéra Simona Nausche připustila, že takové vyvrcholení letošního roku nečekala.  „Kdo by to byl řekl, že 2021 nakonec přeci jen bude jedním z mým nejmilejších a že poslední čtvrtletí letošního roku vyjde konečně podle představ,“ děkovala a znovu potvrdila, že konec sportovního života rozhodně nemá v plánu. „Má přestávka v kariéře je zatím moc fajn a hlavní důvod mého přerušení se zdá být spokojený, roste a zatím spolupracuje na mém vysněném brzkém návratu na písek. Držte nám palce. Snad to tak vydrží,“ dodala.

Elitní česká plážová volejbalistka Markéta Slukobá-Nausch
Elitní česká plážová volejbalistka Markéta Slukobá-Nausch