Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Přítel Samkové Adamczyk popsal chvíle po jejím těžkém zranění: Místo lítosti gratulace!

Autor: ris

Už tři roky usíná snowboardistka Eva Samková (28) v náruči milovaného herce Marka Adamczyka (34). Chlapa, který s ní prožívá úspěchy, ale taky na její tváři dokáže vykouzlit úsměv, jakmile jí není dvakrát fajn. Třeba jako teď, kdy léčí zlomeniny obou kotníků.

V rozhlasovém pořadu „Zálety Aleny Zárybnické “ Marek přiznal, že při závodech svojí lásky trne. „Když se dívám, tak se docela často bojím. Až doteď jsem měl štěstí, že se Evce zranění vyhýbala, přestože měla sezonu, kdy hodně padala,“ vykládal. „Trošku mě to uklidnilo, takže jsem získal dojem, že je to poměrně bezpečný sport…“

„No… to si dělám legraci. Jezdila ale tak jistě, že jsem si vždycky říkal, že to prostě zvládne,“ říkal upřímně. Nezvládla. Před dvěma týdny se v rakouském Montafonu stalo to, co se jednou stát muselo. Přivodila si vážný úraz. „Naštěstí jsem to neviděl, protože to bylo v závodě, který v televizi nevysílali,“ popisoval Adamczyk .

Ten den tedy sledoval výsledky soutěže družstev jen prostřednictvím internetu. Samková si s kolegou Janem Kubičíkem vedla náramně. Tedy alespoň na první pohled.  „Viděl jsem, že v týmovém závodě skončili druzí. To byl obrovský úspěch,“ připomněl Marek. V ten moment ho ani nenapadlo, že jeho Samice místo oslav v sanitce peláší do špitálu.

Dopustil se tedy menšího faux pas. „Když mi pak Evka volala, tak jsem jí hned gratuloval,“ přiznal a dodal: „Teprve potom jsem zjistil, co se stalo. Vůbec to nedávalo smysl. Jak může někdo dojet druhý a přitom se takhle zranit? Když jsem to pak viděl, pochopil jsem…“

Láska mezi Evou Samkovou a hercem Markem Adamczykem je ohromná.
Láska mezi Evou Samkovou a hercem Markem Adamczykem je ohromná.

Královna Samková: Jaký je její příběh a proč ji fanoušci tak milují?
Video se připravuje ...