Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Unikl soukromý rozhovor moderátorů: Djokovič je s*áč. Topí se ve vlastních lžích!

Autor: ris

Rebecca Maddernová a Mike Amor jsou hvězdami zpravodajství populární australské stanice Channel 7, která se v posledních dnech měrou vrchovatou věnuje kauze tenisty Novaka Djokoviče a jeho působení na australské půdě. Tentokrát jejich diskuse nabrala pořádné obrátky. Aby ne, do vysílání vůbec nepatřila. Do světa ji vynesl až „dobrák“, jehož stihne trest!

„S*áč jeden,“ prohlásila Maddernová ještě před startem přímého přenosu. „Ať se na to díváš z jakéhokoliv úhlu, je Djokovič prolhaný, zákeřný šmejd. Jít ven covid pozitivní... No, řekla bych, že ani pozitivní nebyl,“ hodnotila hlasatelka před svým kolegou, který se vším souhlasil. „Vymluvil se na nějakou hovadinu a pak se začal topit ve vlastních lžích. Avšak myslím, že se z toho vyhrabe,“ přikyvoval.

Djokovičovo umístění do hotelu pro migranty prý nic nevyřešilo. „Život zkrátka není nikdy fér. Někteří lidé létají první třídou… Nikdy to není fér,“ našla nakonec přirovnání blondýnka.

Nebýt šikuly, jenž video umístil na internet, byl by to ryze privátní rozhovor. Podle toho se vedení televize zachová. „Vynesení materiálu ven byl podvodný a zbabělý čin v rozporu s legislativou státu Victoria o odposleších. Jakmile zjistíme pachatele tohoto skutku, bude s ním náležitě naloženo,“ sdělil ředitel zpravodajství programu Craig McPherson.

Generální ředitel Channel 7 uvedl, že se moderátorka za svá slova omluvila. „Došlo k nezákonnému záznamu soukromé debaty. Budeme to prošetřovat,“ zůstal na její straně.

Rebecca Maddernová a Mike Amor zhodnotili počínání Novaka Djokoviče. Předpokládali, že jejich debata je mimo záznam, to ale nebyla tak docela pravda.
Rebecca Maddernová a Mike Amor zhodnotili počínání Novaka Djokoviče. Předpokládali, že jejich debata je mimo záznam, to ale nebyla tak docela pravda.

Po propuštění na kurt. Podívejte se, jak Djokovič trénoval v Austrálii
Video se připravuje ...