Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Romantik Plekanec: Těhotnou Šafářovou unesl na tajné místo!

Autor: sm

O lásku je potřeba pečovat! Tohle dobře ví i hokejista Tomáš Plekanec, který si pro svou těhotnou manželku Lucii Šafářovou připravil překvapení v podobě valentýnského výletu. Mělo to ale jeden podstatný háček. Bývalá tenistka totiž neměla ani ponětí, kam ji její manžel bere!

Šafářová ukázala valentýnský program páru na svém instagramovém účtu. „Kam mě to bereš? Tady jsou samé slepičky,“ propukla ve smích Lucie, když s Tomášem projížděli dědinou, kde kolem cesty pobíhala drůbež. Následně Šafářová přidala video, ve kterém ukázala útulné dřevěné ubytování s terasou, jež dvojici nabízela dechberoucí výhled na jezero. Útočník kladenských Rytířů svou milou neochudil ani o kytici růží, která byla ve tvaru srdce.

Tomáš Lucii zneklidnil prostředím, kterým projížděli
Tomáš Lucii zneklidnil prostředím, kterým projížděli

Soudě podle nadšení, které z příspěvků Šafářové sršelo, si Tomáš za tohle tenhle nápad může připsat kanadský bod. Maminku své dcerky Leontýnky, ke které brzy přibude další sourozenec, totiž únosem na tohle místo potěšil dokonale. Lucie mu ostatně během dne zamilovaných vyznala lásku na sociálních sítích, kam přidala společnou fotku.

„Láska je most mezi tebou a vším,“ citovala Rumiho. „Krásného Velentýna vám všem! Lásku sdílíme v různých formách každý den a nepotřebujeme na to svátek, ale je dobré si připomenout, jak je v našich životech důležitá!“ napsala Šafářová. Zdá se, že připomenutí, jaké si připravil Plekanec , bylo na výbornou.