Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tenistka s ukrajinskou krví se rychle vdala: Není na co čekat, vysvětlila

Autor: ris

Už šest let sice reprezentuje Belgii, její domov je ale v Oděse. V ukrajinském přímořském městě, které se poslední dny připravuje na atak brutální Putinovy armády! A protože v dnešním světě nevíte dne ani hodiny, rozhodla se tenistka Maryna Zanevská (28) k životnímu kroku - svatba!

Nevěsta řekla svému digitálnímu expertovi Philippovi „ano“ na velké křepčení ale neměli náladu. „Je strašné to psát, ale vzhledem k válce v mé zemi to není chvíle na oslavy a večírky,“ napsala na instagram nová paní Schmidtová. „V posledních dvou týdnech jsem si uvědomila, že není nic důležitějšího než mír, rodina a láska. Teď vím, kdo je skutečný přítel, kdo ne.“

Poslední roky je jí nejblíže milovaný fešák Philipp, jemuž vloni v létě pyšně ukazovala krásy rodného, třetího největšího města Ukrajiny. Krásy, které se teď tamní obyvatelé snaží co nejlíp zabezpečit před ruskými nálety.

„Uvědomila jsem si, že k tomu, abychom něco udělali, není třeba čekat na zítřek, čekat na dokonalý okamžik, poněvadž ten vůbec nemusí přijít,“ svěřila se tenistka, proč se velkému okamžiku odhodlali právě teď. „Vzali jsme se, vtipné na tom je, že přesně před dvěma lety jsme vstoupili do lockdownu. Tehdy jsme si řekli, že se buď zabijeme, nebo vezmeme… A takhle to dopadlo!“

Manželství upekli narychlo ve městě hříchu - Las Vegas. „Určitě budeme na tento šílený den vzpomínat a vyprávět o něm našim dětem,“ ubezpečila Zanevská, jež u oltáře měla jen dvě přání; kromě pevného partnerského soužití i konec ruského běsnění v její mateřské zemi. „Modlím se, aby válka na Ukrajině skončila a my se zase mohli setkat se svou rodinou, oslavit mír a výjimečný okamžik našeho života!“ přeje si.

Belgická tenistka narozená v ukrajinské Oděse Maryna Zanevská
Belgická tenistka narozená v ukrajinské Oděse Maryna Zanevská