Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Tvrdíkova zdrcená dcera Jana: Veselku s Kolářem zrušila!

Autor: sm, nem

Jako blesk z čistého nebe přišla zpráva o vážné nemoci šéfa Slavie Jaroslava Tvrdíka. Situace zamíchala kartami nejen samotným sešívaným, ale také jeho dceři Janě, která se měla v létě vdávat. 

Středeční zprávy ze Slavie přinesly smutnou a šokující informaci o tom, že šéf sešívaných bojuje s rakovinou, kvůli které musel podstoupit akutní operaci: „Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík je po onkologickém operačním zákroku. Čeká ho zhruba čtyřměsíční přestávka ve výkonu jeho funkce. Chod klubu je podle předem nastavených procesů zajištěn. Celý klub a A-tým vyjadřují panu Tvrdíkovi v jeho důležitém zápase maximální podporu a v myslích jsme neustále s ním,“ uvedl vedoucí komunikace Slavie Michal Býček.

Svatební přípravy na velký den krásné Jany a brankáře sešívaných Ondřeje Koláře už musely být v plném proudu, vždyť jejich velký den byl naplánován na červen letošního roku. Ve světle posledních událostí ale pochopilteně nemají na jakékoli oslavy ani pomyšlení a termín veselky se rozhodli zrušit. Modelka si pochopitelně přeje, aby v její svatební den byl tatínek zdráv a v plné síle.

Sám Tvrdík přitom říká, že navzdory jeho zdravotním problémům jsou na tom lidé stále hůře než on: „Jsem v nemocnici, ale nechci to komentovat, je to soukromá věc. Navíc je válka, kdy trpí mnohem více lidí než já. Věřím ale, že pro mě kluci ve čtvrtek postoupí a bude to jízda až do finále,“ napsal šéf Slavie Expresu.

Podle informací Deníku Sport se měly u Jaroslava Tvrdíka objevit zdravotní problémy už kolem Vánoc. Nakonec dal naštěstí na naléhání svých blízkých a začal vše řešit s lékaři. Fanoušci českého fotbalu napříč zemí momentálně bývalému politikovi přeji brzké uzdravení a doufají, že brzy bude na zápasy svého klubu dohlížet opět osobně v Edenu.