Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Legendární tenista Lendl vdával dceru: Týden v ráji!

Autor: vba, ptr

Další dceru vedl k oltáři. Tenisová legenda Ivan Lendl (62) tentokrát vdával nejmladší ze svých pěti holek – Nikolu (24). Ta si na floridské pláži Rosemary Beach vzala před zhruba stovkou hostů realitního makléře Johna.

Hrdí rodiče Ivan se Samanthou u toho nemohli chybět, ostatně dle odpovědi na svatební pozvánku přijeli na slunné pobřeží Mexického zálivu už týden před obřadem!

Nikola se svou koordinátorkou připravila pro všechny pozvané dostatek tipů, aby se dokázali v krásném prostředí zabavit. Příjezd hostů byl naplánován na pátek večer a v sobotu odpoledne došlo na samotný slavnostní okamžik, kdy si snoubenci řekli »ANO« a vyměnili si prstýnky a polibek.

Momentky ze svatby Nikoly Lendlové, dcery tenisové legendy Ivana Lendla.
Momentky ze svatby Nikoly Lendlové, dcery tenisové legendy Ivana Lendla.

Po následné recepci už byla na programu jen noční afterparty, kde se mohli všichni dosytosti vyřádit. Celý obřad se povedl a spokojenou Nikolu teď čeká manželský život. Gratulace přiletěly od spousty známých, včetně dcer další tenisové legendy Petra Kordy. Úspěšné golfistky Nelly i Jessica poblahopřály prostřednictvím Instagramu.

Legendární tenista a milovník golfu má s Američankou Samanthou Frankelovou, kterou si vzal v roce 1989, pět dcer: Nikolu (24), Danielu (29), dvojčata Isabelle a Caroline (31), a .Mariku (32), díky níž už má tříletého vnoučka.