Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Lendlova půvabná dcera: Co musela na svatbě před všemi skrývat?

Autor: sm

Z nejmladší dcery českého tenisového krále Ivana Lendla se stala vdaná paní. Samotnému ANO u oltáře ale předcházely dlouhé přípravy. Svůj čas musela Nikola (24) strávit i maskováním záležitosti, která by jejímu velkému dni jinak ubrala na romantice, minimálně na fotkách!

Při pohledu na fotky ze svatby se tají dech. Nikola vypadala v bílých šatech jako princezna. A jak videa z příprav ukazují, Lendlova dcera si dala záležet na každičkém detailu.

Sama se před veselkou svěřila do rukou profesionálky, která ji zamaskovala tetování na paži. Je pravdou, že poměrně rozsáhlá malůvka by Nikole během velkého dne mohla ubírat na ženkosti. 

Z videa, které se objevilo na sociálních sítích je patrné, že zbavit se dočasně tetování rozhodně nebyla snadná práce. 

Pravdou ale je, že při pohledu na fotky není po vytetovaných palmách ani památky. Svatba Nikoly se konala na floridské pláži Rosemary Beach, kde si půvabná brunetka vzala realitního makléře Johna. Přítomných bylo zhruba sto lidí a na sociálních sítích se to po uveřejnění prvních svatebních snímků začalo hemžit gratulacemi slavných lidí, mezi které patřily například i dcery Petra Kordy.

Momentky ze svatby Nikoly Lendlové, dcery tenisové legendy Ivana Lendla.
Momentky ze svatby Nikoly Lendlové, dcery tenisové legendy Ivana Lendla.