Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pljuščenko o životě se svou manželkou: Dává mi svobodu!

Autor: ptr

Jedním z nejsledovanějších párů ruského showbyznysu je krasobruslař Jevgenij Pljuščenko (39) se svou manželkou Janou (47). Prakticky každý jejich krok je pod drobnohledem a oba tomu rádi napomáhají svou aktivitou na sociálních sítích. Nyní Pljuščenko promluvil v rozhovoru pro rádio KP o společném soužití.

Světoznámý krasobruslař popsal zcela otevřeně, co udržuje jejich lásku stále tak žhavou, jako v počátcích vztahu. „Zaprvé je to ze strany Jany absolutní upřímnost,“ zmínil hned na začátku stěžejní bod každého spokojeného vztahu. „Zadruhé vždy byla a stále je sexy žena, která mě velmi přitahuje,“ neopomněl zmínit ani fyzickou krásu své manželky.

Následně už se začal více věnovat především rodinným aspektům a přednostem. „Je to skvělá a milá matka, která se o své děti velmi dobře stará. Vždy se snaží udělat si na ně čas. To je pro mě velmi důležité,“ ocenil také její mateřské dovednosti. Jevgenij je známý vřelým vztahem ke svým dětem. Především syn Alexander pod jeho vedením roste v dalšího schopného krasobruslaře.

Dalším stěžejním bodem pak pro známého podporovatele ruského prezidenta Putina je fakt, že mu milovaná Jana dokáže dát dostatek volnosti a svobody. „Tolik se známe. Když jsem ještě sportoval a byl jsem po tréninku hodně unavený, cítila, kdy mi má dát prostor o samotě a kdy naopak ne. To je velmi důležité. Najít ten kompromis a dát si navzájem svobodu. Občas také přijde a nemá na nic a nikoho náladu.

Mnoho rodin se pak dostává do napjatých situací, protože padají neustálé otázky typu: Kde jsi byl? Co jsi dělal? Proč se tak zlobíš? Nebo něco podobného. Je moc důležité umět se vcítit do druhého a naslouchat mu. Když si potřebuje odpočinout, tak mu dát prostor a klid,“ shrnul »zaručený« recept na šťastné manželství.

Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko a jeho žena Jana Rudkovská
Ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko a jeho žena Jana Rudkovská