Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nečekaný zvrat u Piquého: Dal kopačky milence a chce se usmířit se Shakirou!

Autor: ptr

Tak tohle nikdo nečekal! Španělský fotbalista Gerard Piqué (35) otočil o sto osmdesát stupňů. Po nepříjemném rozchodu kvůli nevěře se rozhodl, že chce svůj bývalý vztah zachránit. S expřítelkyní Shakirou (45) se rozešli začátkem června po zhruba dvanáctiletém vztahu poté, co měl mít slavný obránce milenecký poměr s číšnicí.

Podle informací španělského webu Marca má být usmíření mezi Piquém a Shakirou na nejlepší cestě. Obránce Barcelony se měl podle všeho rozejít s mladou milenkou a naopak začít pracovat na tom, aby se usmířil se Shakirou. 

Celá aféra tím nabírá nečekaný směr a obrátky. Teprve nyní se ukáže, jestli nad ním jeho kolumbijská láska ještě nezlomila hůl. Ale stále mezi nimi zůstává silné pojítko díky dvěma synům, kteří ze vztahu vzešli. Stejně tak ovšem zřejmě přetrvávají i některé neshody.

Jedním z hlavních problémů dlouholetého vztahu byla kromě fotbalistovy nevěry také odlišná představa o místě pro život. Piqué by rád nadále setrval v Barceloně, kde dlouhá léta kope za místní slavný klub, ale slavná zpěvačka Shakira vidí svůj život v americkém Miami. Najít kompromis a spojit opět rodinu dohromady, to je nyní velký úkol pro nevěrníka, který musí přesvědčit svou expartnerku, že si zaslouží druhou šanci.

Zpěvačka Shakira a fotbalista Gérard Piqué se nedávno rozešli
Zpěvačka Shakira a fotbalista Gérard Piqué se nedávno rozešli