Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jágra léčil šarlatán: Daroval mu tajemnou lahvičku!

Autor: Michael Bereň, Pavel Skramlík

Poťouchlý scenárista život napsal remake filmu Šarlatán. A jeden štěk si střihl i nejslavnější český hokejista Jaromír Jágr (50)!

Titulní roli místo otce a syna Trojanových, kteří na plátně kin ztvárnili bylináře Jana Mikoláška (†84), však hraje skutečná postava – Pavel Šíma (69). A do zeleného domečku ve vesnici v okrese Praha - východ nemocní lidé na diagnostiku nenosí vzorky moči. Léčiteli stačí pohled do očí!

Před 30 lety do ordinace zavítal i kladenský silák Jágr, který už získal v Pittsburghu dvakrát Stanley Cup a nastartoval oslnivou kariéru v NHL. »Džegr« od Šímy dostal bylinnou směs a hokej coby majitel mateřského klubu hraje dodnes. Síla přírody „Spoléhám čistě na přírodu a na vlastní tělo,“ tvrdí bývalý desetibojař, který se dal na alternativní medicínu po upadnutí do kómatu.

Kromě Jágra »viděl« třeba i do brankáře Dominika Haška (57), dalšího olympijského vítěze z Nagana 1998. Co dělá nyní? Blesk zkoušel Šímu kontaktovat, ale tenhle léčitel žije bez moderních technologií a telefonní linka jen vyzváněla…

Sám velký Jágr prozřel před třemi čtyřmi lety, kdy zjistil, že mu na bolest pomáhají produkty z konopí. Letos založil vlastní značku CBD olejů a krémů či jiných doplňků stravy. „Můj recept? Selský rozum a síla přírody. Každý den si dopřát pár kapek,“ tvrdí legendární útočník s číslem 68. To je teda biják!

Jágr před 30 lety navštívil Šarlatána. Jak to vypadalo?

Nejzářivější československá hokejová hvězda Jaromír Jágr (20, Pttsburgh Penguis), majitel dvou zlatých rpestnů, které jsou určeny jen vítězům Stanley Cupu, kypí zdravím. Pražský léčil Pavel Šíma (slavný hráč ho i s rodiči navštívil ve čtvrtek v jeho ordinaci), rozhodně netvrdí, že je nemocný. Našel však jeho dvě slabá místa, přesně odhalil zdroje problémů a okamžitě stanovil léčbu.

Senzibil Pavel Šíma byl sám aktivním sportovcem. Dělal desetiboj. Před třemi lety umíral na rakovinu střev. Vyléčila ho alternativní medicína. Sám nehovoří o nemocech, ale o blokacích, uvolnění vývodů z těla a «vyhození« zkažených buněk. „Problémy J. Jágra pocházejí jednak z chřipek, které byly nikoliv vyléčeny, nýbrž »zaléčeny« a jednak z nesprávné výživy. Prášky a antibiotika nemoc obalí, ale vyhodí z těla. Na to jsem já málem umřel,“ řekl BLESKU P. Šíma.

„Většina trenérů cpe do sportovců spoustu cukru a nedokonalé spalování udělal Jágrovi špunt v pravém močovodu. Propojení »dráty« vede do kolena a způsobuje bolestivost. Doporučil jsem nyní užívání jen přírodního cukru, speciální cviky a automasáže, které spolu s účinky vody a střiků zablokovanou partii uvolní. Ložisko hnisu v levé dutině horních cest dýchacích způsobuje zanáčení nečistot krví do celého těla a zatěžuje ledviny. Pomůže mu speciální bylinná směs. Mám jich sedm druhů a jednu z nich si Jaromír Jágr poveze do USA.“ Mladý, silný a zdravý Jágr bude brzy silnější a zdravější.

>>>Jaké nějvětší kauzy Blesk během 30 let přinesl? Čtěte víc! <<<

Šíma měl o Jágrově zdravotním stavu jasno
Šíma měl o Jágrově zdravotním stavu jasno