Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bývalý fotbalový reprezentant Zelenka: Zásnuby a druhé dítě!

Autor: sm

Společně s Tomášem Rosickým byl řazen mezi nejtalentovanější mládežníky Sparty. Zatímco »Rosa« na Letné zůstal, fotbalový reprezentant Lukáš Zelenka se ponořil spíše do rodinného života a evidentně teď prožívá jedno z nejkrásnějších období. Se svou přítelkyní Veronikou má druhé dítě a chystá svatbu!

Mezi sportovními fanoušky byl Zelenka známý nejen tím, že byl u mnoha úspěchů Sparty, ale před několika lety plnil noviny také neblaze proslulou kauzou, kdy nafackoval své tehdejší ženě Kláře. Jeho nynější vztah se snoubenkou Veronikou ale vypadá přímo snově a po rozšíření rodiny se chystá dokonce i veselka!

S bývalou ženou má Lukáš Zelenka tři syny, s nynější partnerkou ale pomalu dorovnává počty. „Máme druhou holčičku. Hrozně moc si to užívám. Ta starší už se mnou chodí na zápasy, já totiž pořád ještě hraji, aktuálně Okresní přebor za Spartu Mratín, kde i zároveň trénuji malé kluky,“ pochlubil se někdejší reprezentant Expresu.

„S manželkou jsem rozvedený a doma s Veronikou řešíme svatbu. Už jsem jí dal prstýnek a jsme tedy zasnoubení, jestli se tomu tedy dnes tak říká,“ odkryl detaily ze svého soukromí s bývalou fotbalistkou Dukly. Úplně idylické vztahy v rodině ale evidentně nepanují. Nejdál má do něj nejspíš s bývalou ženou, na jejíž stranu barikády se přidal i nejstarší syn a Zelenkova matka. 

Zkušený záložník Lukáš Zelenka je v MSFL motorem záložní řady Prostějova
Zkušený záložník Lukáš Zelenka je v MSFL motorem záložní řady Prostějova