Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dramatický příběh fotbalisty Zelenky: Zfackoval ženu a je šťastný!

Autor: nem

Život má chuť zápasu, jak trefně pěje Igor Timko. Platí to pro všechny, jenže sparťanská legenda Lukáš Zelenka (40) není žádný No Name. Bojuje svůj dramatický mač, v němž právě teď vítězí.

Znáte to. V  kopané vede od porážky k výhře tenká linie. V  životní pouti jakbysmet a »Zelí«, který uměl na place nohama uštrykovat pulovr a dát přihrávku jako z omalovánek, by mohl povídat. A pro Blesk vypráví…

V září 2018 prohrával někdejší špílmachr Sparty vysoko na body. Provalilo se, že v amoku kombinovaném s  chlastem praštil na hřišti v Hovorčovicích svoji manželku a matku dvou synů Kláru. Před svědky, kteří na něm nenechali nit suchou.

I proto, že si k domácímu násilí vyšetřovanému policií jedním vrzem nabrnknul milenku. O notný pátek mladší fotbalistku Dukly Veroniku Kozlíkovou (23).

S přítelkyní Veronikou mají dcerku Natálku
S přítelkyní Veronikou mají dcerku Natálku

Zlé krve tekly potoky. „Tenkrát jsem hodně pil,“ přiznává dnes Zelenka. Mohl si sám za to, že mu bylo ouvej, ale teď už je mu s blondýnkou Verčou a její něhou hej.

„Jo, je to Veronika, mám s ní dcerku Natálku. Narodila se přesně v  den mých narozenin. No řekněte, není to kouzlo? Jsem šťastný. Nepiju a snažím se zhubnout,“ pověděl Blesku Lukáš.

„Dcerka je krásná, s  partnerkou jsme spokojení, moji kluci o všem vědí a jsou v pohodě. Jen manželka se staví na zadní,“ usmál se trošku hořce. „Rozvedení ještě nejsme. Jsou to samé soudy, ona z toho chce vytřískat co nejvíc,“ posteskl si nad nekonečnou štrapácí.

No jo, holt kdo tříská, bývá obvykle také třískán. Ale on už to taky ví…