Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ronaldova partnerka chystá pokračování své show: Hlavním tématem bude rodinná tragédie

Autor: sm

Nejhezčí a nejhorší rok vůbec. Těmito slovy zhodnotila letošek Ronaldova partnerka Georgina Rodriguezová. Z plánované dvojité dávky štěstí se totiž stala »pouze« poloviční radost. Půvabná Španělka nosila pod srdcem dvojčata, ale po dubnovém porodu přežilo pouze jedno z nich. A Georgina se rozhodla detailně ukázat svou cestu z hlubin bolesti, do kterých po této situaci dopadla...

Na prvních fotkách s dcerkou bylo znát, že její srdce krvácí. Radost z novorozené dcerky se v Georgině prala s bolestí ze ztráty syna, který po porodu zemřel. Partnerka fotbalového velikána se teď chystá odhalit svůj boj s psychickou bolestí, kterou jí tato tragédie přinesla. Podělit by se o ní měla v pokračování své show na Netflixu.

„Po zhlédnutí první série jsme neměli žádné pochybnosti o tom, jestli pracovat na druhé sérii, protože je těžké najít někoho, kdo otevře dveře do svého života tak dokořán, jako Georgina,“ chválil modelku španělský ředitel Netflixu Alvaro Diaz.

Georgina údajně smlouvu o pokračování podepsala začátkem roku. Jednou z nejdůležitějších událostí tohoto roku bylo pro známou influencerku a fotbalového velikácana narození dcery a současně smrt syna. Není proto těžké si domyslet, že právě  rodinná tragédie bude v pokračování show »Jmenuji se Georgina« klíčovým tématem. 

To ostatně také Diaz na akci FesTVal potvrdil: „V novém seriálu se objeví momenty absolutního smutku a srdcervoucí ztráta, kterou Georgina utrpěla, je něco, co se může stát jak někomu, kdo má stejně jako ona všechno, tak i někomu, kdo nemá nic. Georgina a její blízcí zažili něco velmi složitého a fanoušci uvidí, že se s tím vypořádala s přirozeností a velkorysostí.“

„Letos jsem v jednom okamžiku zažil nejlepší i nejhorší okamžik svého života,“ řekla Georgina. „Velký kus mého srdce se roztříštil a já se ptal sám sebe, jak mohu pokračovat. Odpověď jsem dostal blíž, než jsem si myslel,“ vrátila se zpátky do chvíle, kdy se srovnávala se ztrátou syna.

Právě děti, které s hvězdou Manchesteru United vychovává, pro ní byly tím největším hnacím motorem: „Podívala jsem se do očí svých dětí a tam jsem viděla jedinou možnost, jak to zvládnout. Být všichni spolu."

Georgina se před pár dny vypravila do posvátného místa ve Fatimě, které by se mělo objevit i v připravované show
Georgina se před pár dny vypravila do posvátného místa ve Fatimě, které by se mělo objevit i v připravované show