Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ronaldova Georgina ukázala fotky novorozené holčičky: Prozradila její jméno!

Autor: sm

Na první fotce po návratu z porodnice vypadala Georgina ještě pořád dost ztrápeně ze ztráty novorozeného syna. Dobře si ale uvědomuje, že teď musí být navzdory bolesti silná, hlavně kvůli jeho sestřičce, jejíž fotky půvabná přítelkyna Ronalda teď zveřejnila na svých sociálních sítích. A otajnila také jméno!

Ronaldova partnerka se s fanoušky podělila o tři snímky maličké dcery, přičemž na jednom z nich se holčička roztomile usmívá a na dalších spokojeně spí. Zároveň to také vypadá, že Georgina odhalila šperk, který od svého přítele za dcerku dostala.

Prstenem ale u odhalování novinek nezůstalo. Cristianova partnerka popiskem »Bella Esmeralda« prozradila také jméno holčičky. Příspěvek rozpoutal v komentářích vlnu nadšených reakcí se srdíčky.A lidem neunikla také další věc: „Jak je podobná Alaně!“ všimla si jedna z komentujících podoby s prvorozenou dcerou Georginy.

VIDEO: Fenomén Ronaldo

Fenomén Ronaldo: kde všude hrál a v čem tkví jeho recept na úspěch?
Video se připravuje ...

Z příspěvku je také patrné, že se druhá společná dcerka páru narodila přesně na Velikonoce. Ještě ve stejný den pak útočník Manchesteru United spolu s Georginou oznámili fanouškům smutnou novinu o smrti syna, který byl dvojčetem malé holčičky.

Georgina ukázala dcerku a odtajnila její jméno
Georgina ukázala dcerku a odtajnila její jméno