Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Stesk Jordánovy manželky: Ukázala důsledek odloučení

Autor: sm

Angažmá českých hokejistů v KHL přináší hráčům sice příjemné peníze, ale často jsou vykoupeny složitými podmínkami. Kromě toho, že je jejich působení v Rusku kritizováno z morálního hlediska, pak také většina z nich čelí odloučení od rodiny. Podobnou situací si prochází i obránce Michal Jordán, jehož manželka si na sociálních sítích posteskla nad vedlejším důsledkem toho, že je rodák ze Zlína tisíce kilometrů daleko od domova...

„Dnes už jsme měli být spolu,“ napsala zklamaně Jordánová k fotce svého muže, který v Chabarovsku nosí na hrudi kapitánské »C«. Nelze si navíc nevšimnout pořádné hřívy, na které má český obránce posazenou helmu.

„S takovou ty vlasy bude mít po prdel, jelikož stříhat je můžu jen já!“ uzavřela nakonec vtipem Jordánova žena Lucie, jejíž plány evidentně, stejně jako mnohým dalším Čechům, zhatilo nařízení ministerstva zahraničí. Úřad totiž před dvěma týdny vyzval všechny české občany k tomu, aby okamžitě opustili Rusko či zvážili nutnost svého setrvání v zemi.

V případě, že by z Ruské federace přece jen odmítli odcestovat, měli by dbát maximální opatrnosti, sledovat důvěryhodná média a mít připraven plán pro opuštění země v případě nouze. V Rusku přitom momentálně působí čtyři Češi, Rudolf Červený, Dmitrij Jaškin, Libor Šulák a právě Michal Jordán.

Lucie ukázala důsledek odloučení
Lucie ukázala důsledek odloučení