Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Manželky argentinských hráčů ve strachu: Přes noc utekly z luxusního hotelu

Autor: sm

Nahoře huj vespod fuj? Takhle nějak by nejspíš manželky argentisnkých fotbalistů popsaly svůj hotel v Dauhá. Od počátku evidnentně nebyl úplně podle jejich představ, ale po sobotním duelu s Austrálií už toho na ně bylo moc a z luxusního ubytování uprostřed noci utekly!

Manželky argentinských hvězd byly ubytované v hotelu Waterfront, který na první pohled srší luxusem. Ubytování bylo ale na míle vzdalené ideálům, které si partnerky reprezentantů do Kataru přivezly. A situace, která se ve Waterfrontu udála ze soboty na neděli byla poslední kapkou toho, co dokázaly snést. 

Podle webu Heute.at bylo posledním hřebíčkem do rakve to, že uprostřed noci v hotelu Waterfront vypadl proud a objekt se ocitl v kouři. Drahé polovičky Angela di Marii, Papy Gomeze, Leandra Paredese, Marcose Acuny, Geronima Rulliho či  Germana Pezzally pak v panice zabalily kufry a v časných ranních hodinách navzdory tomu, že situace byla napravena, utekly pryč. Řada z nich pak noc dospala v hotelu Hilton.

Už dříve si podle rakouského webu stěžovaly na řadu problémů jako například nedostatek teplé vody v koupelnách, špatné snídaně a další věci. A tímto incidentem evidentně hrníček trpělivosti přetekl.

Papu Gomez se v Kataru dočkal své milované Lindy. Také ona ale údajně utekla z hotelu jinam
Papu Gomez se v Kataru dočkal své milované Lindy. Také ona ale údajně utekla z hotelu jinam

Témata:  blesksportDauháAustrálieKatarhotelWaterfront