Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Špičkový tenis a na kameře penis?! Fritz k podpisu přimaloval podivný obrázek

Autor: pl

Proboha, co to je?! Diváci letošního Australian Open, kteří sledovali zápas tenisty Taylora Fritze (25), museli být po skončení utkání pořádně zmatení. Hráči se už tradičně po výhře podepisují na kameru, ovšem americký hráč nad svůj podpis přidal bonus, který vypadal jako mužské přirození. Opravdu měl ale Fritz takový záměr?

Prestižní turnaj Australian Open odstartoval teprve před pár dny, ale o zajímavé momenty není nouze. Ať už se jedná o ty hráčské, jako vyřazení Rafaela Nadala (36) ve druhém kole, nebo ty politické, jako například zákaz ruských a běloruských vlajek v hledišti.

Nešťastný obrázek vysvětlil

Nyní ale byla k vidění pořádná kuriozita, a pěkně z blízka! Postaral se o ni americký tenista Taylor Fritz, který v prvním kole vyřadil Gruzince Nikoloze Basilašviliho (30). Aktuálně devátý hráč podle žebříčku ATP chtěl vítězství tradičně oslavit s fixkou v ruce, a šel podškrábnout kameru. Ale trochu se to zvrtlo. Nad podpisem namaloval cosi, co vypadalo jako penis!

Rodák ze San Diega nicméně celé nedorozumění vysvětlil na Twitteru. „Pro vaši informaci, snažil jsem se namalovat zámek. Jen jsem zkrátka zapomněl důležitý fakt, a to je ten, že vůbec neumím kreslit,“ napsal na sociální síť s tím, že zámek měl vyjádřit zajištěnou účast ve druhém kole. Tweet okamžitě zaznamenal spousty reakcí. „Štěstí, že ti jde aspoň tenis,“ napsal jeden z uživatelů s vysmátým smajlíkem. Pokud Fritz porazí ve druhém kole domácího Alexeje Popyrina (23), bude si muset při podepisování dávat pozor.

Taylor Fritz, aktuálně devátý nejlepší tenista podle žebříčku ATP, namaloval po zápase na kameru cosi, co vypadalo jako mužské přirození
Taylor Fritz, aktuálně devátý nejlepší tenista podle žebříčku ATP, namaloval po zápase na kameru cosi, co vypadalo jako mužské přirození