Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nedvědova dcera se vyjádřila k tátově odchodu z Juventusu: Upřímný vzkaz klubu!

Autor: sm

Hráčské angažmá a později také pracovní pozice v čele Juventusu nebyla zásadní pouze v životě Pavla Nedvěda (50), ale také jeho rodiny. V Itálii zakotvil nejen se svou bývalou ženou, ale také s dětmi Ivankou a Pavlem. Není proto divu, že i oba jeho potomci chovají v srdcích ke »Staré dámě« lásku a otcův odchod z klubu je mrzí. Dcera Ivanka teď Juventusu dokonce věnovala dojemný vzkaz!

Tátovo působení v Juventusu nesmazatelně ovlivnilo jejich životy. V Turíně se naučili prefektně italsky, vybudovali si v severoitalském městě domov a jmenovitě syn Pavel tady dokonce našel lásku, krásnou Giadu. Jenže přsto, že »Grande Paolo« je pro většinu Italů fotbalový bůh, jeho oficiální působení v turínském klubu, kde po konci hráčké kariéry působil jako viceprezident, je u konce. A děti české legendy sledují tátův odchod s těžkým srdcem.

„Děkujeme speciálně za náklonnost, kterou jste naší rodině projevovali posledních 20 let, a na kterou nezapomeneme. Vždy a v každém případě,“ napsala Ivanka na sociální sítě k obrázku, na kterém ještě jako dítě oděná v klubovém dresu objímá na trávníku spolu s bratrem svého tátu. 

Záhy také sdílela cizí příspěvek s Nedvědovou fotkou, ke kterému autor připsal láskyplný text: „Jsou lidé, kteří nosí dres. Pak jsou tu ti, kteří »reprezentují« dres a ztělesňují ducha klubu. Děkuji vám za všechno. Až do konce.“

Přesto, že aktuální doba je obestřená smutkem všech, kteří si přáli, aby Pavel Nedvěd na jedné z hlavních klubových funkcí zůstal, není všem dnům konec. Řada expertů i fanoušků věří, že jakmile bývalý fotbalový záložník očistí své jméno, bude se moci do Juventusu vrátit.

Nedvěd z pozice viceprezidenta odstoupil loni koncem listopadu, stejně jako další členové správní rady. Důvodem je přetrvávající podezření z falšováním účetnictví, kvůli čemuž se o klub zajímá italská policie.

Ivana Nedvědová věnovala Juventusu dojemný vzkaz
Ivana Nedvědová věnovala Juventusu dojemný vzkaz