Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nedvědův syn po promoci vyrazil do Japonska: Děsivé varování nad ránem!

Autor: sm

Odpočinek po náročném období přinesl pořádnou dávku adrenalinu! Syn (22) legendárního fotbalisty Pavla Nedvěda (50) před několika dny oslavil promoce a po dřině na turínské univerzitě se rozhodl vyrazit do zahraničí. V exotické zemi na něj ale čekalo dost drsné překvapení!

Cestování nepochybně patří mezi velké záliby Nedvědových dětí. Dcera Ivanka se nedávno pochlubila tím, že doprovázela svého bráchu Pavla spolu s jeho krásnou přítelkyní Giadou na letiště. Sama hned vzápětí odcestovala do Říma, zatímco Pavel junior ve společnosti své partnerky zamířil do Japonska. Tam pár během uplynulých dní prozkoumává krásy asijské země. Ne všechny zážitky, které si syn »Grande Paola« z Japonska odveze budou pozitivní. 

Na sociálních sítích Nedvěd mladší ukázal zprávu, která mu nad ránem přistála na telefonu. Šlo o bezpečnostní upozornění s instrukcemi, jak se aktuálně chovat. „Varování před zemětřesením: V nejbližší době se očekávají silné otřesy. Doporučujeme zachovat klid a najít blízký úkryt,“ doporučila japonská meterologická agentura.

„Dobré ráno,“ okomentoval sarkasticky zprávu, která mu dorazila ve čtvrtek kolem čtvrté hodiny ráno. Podle obrázků, které následně sdílela na svém instagramu Pavlova partnerka Giada se pár nenechal situací zaskočit a po přečkání nutné doby vyrazil znova do ulic. 

Informaci o otřesech později přinesla i japonská média: „Zemětřesení s předběžnou magnitudou 5,2 zasáhlo východní Japonsko, včetně prefektury Čiba a centra Tokia,“ potvrdil web Japan Times a dodal, že podle úřadů si jev vyžádal několik zraněných.

Pavel junior spolu s přítelkyní obdivují krásy Japonska
Pavel junior spolu s přítelkyní obdivují krásy Japonska