Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nedvěd s Darou na pohádkové svatbě Agnelliho: Zpěvačka nestačila žasnout!

Autor: Soňa Molatová

Jako z pohádky! Nedvědův bývalý parťák Andrea Agnelli (47) má za sebou jeden z nejhezčích dní ve svém životě. Koncem dubna se oženil se svou dlouholetou partnerkou Deniz Akalınovou. A mezi hosty nemohl chybět ani sám »Grande Paolo« (50), který dorazil se svou partnerkou Darou Rolins (50).

Teď jsou oficiálně svoji! Bývalý šéf Juventusu Andrea Agnelli stvrdil svou lásku s tureckou modelkou Deniz Akalınovou manželstvím. Italská média přinesla informaci, že ke sňatku mělo dojít 28. dubna v romantickém městečku Umbrie. Střípky z Agnelliho velkého dne zachytila i zpěvačka Dara Rollins, která na veselku dorazila jako doprovod ženichova bývalého spolupracovníka a kamaráda Pavla Nedvěda. Oba někdejší činovníci »Staré dámy« tak po peripetiích se soudy konečně na veřejnosti zase rozdávali úsměvy.

Zpěvačka se s fanoušky na sociálních sítích podělila o několik svatebních momentů. Mimo jiné se jí povedlo zachytit například chvíli, kdy Andrea s Deniz vycházeli po obřadu z kostela. Už na těchto záběrech byla patrná romantická výzdoba u vchodu, ale to ještě stále nebylo nic v porovnáním s tím, jak vypadala atmosféra na pozdější hostině.

„Když si myslíte, že už to nemůže být hezčí,“ okomentovala Dara video, na kterém zvěčnila nádherně nazdobené stoly, které čekaly, až k nim hosté usednou a spolu s ženichem a nevěstou oslaví dobrým jídlem a pitím jejich velký den.

Rolins fanouškům také ukázala outfit, který pro svatbu Nedvědova přítele zvolila, a nemohlo samozřejmě chybět ani společné selfie páru, ze kterého je zřejmé, že zamilovanost mezi zpěvačkou a legendárním fotbalistou stále neopadá. Budou snad brzy řešit i vlastní svatbu?

Pavel Nedvěd byl mezi hosty na svatbě Agnelliho spolu se svou partnerkou Darou Rollins
Pavel Nedvěd byl mezi hosty na svatbě Agnelliho spolu se svou partnerkou Darou Rollins