Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tenisová ikona Šarapovová: Změnila se k nepoznání!

Autor: pl

Paříž dobyla během své kariéry dvakrát, teď si ji ale získala i na poli módy. Maria Šarapovová (36) vyrazila na jednu z přehlídek francouzského fashion weeku a v elegantním outfitu a s novou úpravou vlasů všechny okouzlila.

Maria Šarapovová vstoupila do světa profesionálního tenisu v roce 2001, posbírala pět grandslamů a stala se legendou. Kromě skvělých výkonů se proslavila také svým hlasitým projevem při hře a blonďatými vlasy. Ty jsou ale minulostí.

Šarapovová se o víkendu objevila na přehlídce luxusní značky Valentino, která v rámci pařížského fashion weeku představovala svou kolekci pro následující podzim a zimu. A jak poznamenal britský Daily Mail, byla k nepoznání! Tmavé vlasy skvěle podtrhla rudou rtěnkou a pochopitelně v sobě nezapřela svou lásku k módě. Elegantní tmavý outfit doplnila velkou kabelkou (samozřejmě od Valentina) a růžovými lodičkami.

Během své kariéry se Šarapovová stala vůbec prvním zástupcem ruského tenisu, který dokázal triumfovat na všech grandslamech. Roland Garros ovládla dokonce dvakrát. Kariérní pád přišel v roce 2016, kdy měla pozitivní test na doping. Za to vyfasovala dvouletý trest, který jí byl později zkrácen na 15 měsíců. Přišlo se totiž na to, že zakázanou látku meldonium si vzala na doporučení lékaře.

Bývalá tenistka Maria Šarapovová se objevila na módní akci
Bývalá tenistka Maria Šarapovová se objevila na módní akci