Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Těhotná Kvitová vyrazila na dovolenou: Ukázala bříško v ráji, ale...

Autor: pl

Poslední půlrok v životě Petry Kvitové (33) byl velice výživný. V průběhu července se úspěšná tenistka vdala za svého partnera a trenéra Jiřího Vaňka. Během prvních minut nového kalendářního roku pak světu oznámila, že je těhotná. A nyní? Nyní vyrazila na přepychovou dovolenou! Kam přesně?

Zatímco v její rodné zemi panuje mráz a padá sníh, ona si užívá tropické teploty. Petra Kvitová , jedna z nejlepších českých tenistek historie, vyrazila na exotickou dovolenou do Afriky, konkrétně na ostrov Mauricius.

Svým sledujícím se záběry (nejen) z pláže pochlubila na sociální síti. „Vzbudila jsem se v ráji,“ napsala Kvitová na instagram k fotce z pláže, na které je vidět, že těhotné bříško se už rýsuje. Dvojnásobná vítězka prestižního Wimbledonu ale nabídla svým příznivcům víc.

Například momentku, jak maká na rotopedu, zatímco má před sebou nádherný výhled. Poté zvěčnila parádně vypadající snídani jen kousek od pohádkové pláže. „Snídaně s tímto výhledem,“ uvedla veleúspěšná hráčka k fotce. Jde tak vidět, že i když má Petra několik měsíců před porodem a je na dovolené, stále na sobě pracuje.

Česká tenistka Petra Kvitová si během těhotenství užívá dovolenou na Mauriciu
Česká tenistka Petra Kvitová si během těhotenství užívá dovolenou na Mauriciu