Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přítelkyně fotbalisty Blažka na fotkách s dvojčetem: Nahoty se nebojím

Autor: tuš, ps

Fotbalistovi Liberce Janu Blažkovi (23) můžou všichni chlapizávidět. Pohled na jeho přítelkyni, finalistku České Miss 2009 Kláru Rychtaříkovou (21), se mu naskytne hned dvojmo.

Foto 

Blonďatá kráska má identické dvojče Moniku (21), se kterou před nedávnem nafotila erotické snímky. A ty se Blesku podařilo exkluzivně získat. Pro sestry to byla hanbatá premiéra a Klára by neváhala zajít ještě dál.

Jessica má opravdu krásné tělo
Jessica má opravdu krásné tělo

„Proti nahotě nic nemám, kdybych dostala nějakou nabídku k nafocení aktů, asi bych se nebránila. Neměla bych problém ukázat prsa, ale dál už bych nezašla,“ tvrdí modelka.

„Nevadilo by mi, kdyby něco nafotila. Ale já bych do toho s ní asi nešel,“ žertoval její milý. Útočník Liberce také prozradil, že si jednovaječné krásky jednou spletl.

„Ale to bylo na fotkách, kde jim bylo kolem třinácti let,“ smál se někdejší mládežnický reprezentant, který se do Liberce vrátil z hostování v řecké Larisse. Snímky se objeví jen u dvojčat v soukromém archivu, kde už mají více společných obrázků.

„Hrály jsme spolu v seriálu Dokonalý svět, filmu Experti a nebo nafotily několik reklam,“ pochlubila se Blesku Rychtaříková.