Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

To jsou balony! Sexy Larissu střídají další krásky

Autor: bk

FOTOGALERIE - Fotbalové mistrovství Jižní Ameriky nabízí opravdu nevšední zážitky. A nejen sportovní. V Argentině, kde šampionát probíhá, se předvádí celá řada nádherných, vyzývavých fanynek. Populární Larissu Riquelme z Paraguaye doplňují další velmi pohledné dračice. To dokazují snímky ve fotogalerii.

Paraguayská modelka Larissa zcela ovládla loňské mistrovství světa v Jižní Africe. Mobilní telefon trčící z jejího hlubokého dekoltu patří k jednomu ze symbolů šampionátu.

Žhavá kráska na sebe strhává pozornost i letos. Před šampionátem Jižní Ameriky dokonce slíbila, že v případě triumfu rodné Paraguaye půjde do naha.



Na jihoamerickém mistrovství jí narostla konkurence. V podobném oblečku se objevila jiná paraguajská kráska, sympatická blondýna. Ta se může pochlubit takřka stejným výstřihem i poprsím jako její slavná předchůdkyně.

Blonďatá Paraguayka je jednou z nejfotografovanějších osob jihoamerického šampionátu
Blonďatá Paraguayka je jednou z nejfotografovanějších osob jihoamerického šampionátu


Stydět se nemusí ani fanynky z jiných zemí. Peruánské modelky Irina Grandez a Daysi Araudo na tribuně bez jakéhokoliv ostychu odhodily svršky a bez problému se ukázaly "nahoře bez". Pánové na stadionech tedy rozhodně mají na co koukat.

Jihoamerický šampionát zkrátka dokazuje, že z tohoto kontinentu pochází jedny z nejkrásnějších (a nejodvážnějších) dívek světa.