Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Odplata! Krásná manželka Van der Vaarta sbalila Ibrahimovice?!

Autor: pan

FOTOGALERIE | Oko za oko, zub za zub. Bývalá manželka opory Hamburku Rafaela van der Vaarta, půvabná Sylvie, dobře ví, jak se nejlépe pomstít. Poté, co se slavný pár po divoké silvestrovské hádce rozešel, sbalil holandský reprezentant nejlepší kamarádku své manželky Sabiu Boulahrouzovou. Pohledná blondýnka si ale prý nenechala nic líbit.

Podle holandského De Telegraaf totiž do svých vnadných sítí ulovila hvězdu Paris St. Germain Zlatana Ibrahimovice... Jeho agent se ale zlobí! "To je největší nesmysl, jaký jsem kdy slyšel," vyděsil se.

Proč by se krásná Sylvie vrhala v touze za mstou právě do náruče urostlého Švéda? Důvod je jednodušší, než by se mohlo na první pohled zdát, tvrdí nizozemský deník.

Nepříliš kamarádský vztah mezi Van der Vaartem a současnou oporou PSG Ibrahimovicem má své kořeny už za jejich společného působení v Ajaxu v roce 2001, kde se oba na společné večírky opravdu nezvali.

O tuhle kočku Van der Vaart přišel
O tuhle kočku Van der Vaart přišel

Vzájemná averze nejednou vyvrcholila nadávkami nebo dokonce fyzickým násilím. Na pohodě rozhodně nepřidal ani incident z přátelského utkání Holandsko - Švédsko z roku 2004. Slovo "přátelský" si však oba borci vysvětlili po svém, když Van der Vaart svého soka zranil.

Alespoň vzdálený klid přinesl až odchod Zlatana do Ajaxu. Už v té době se však měla Sylvie rozmýšlet, komu z nich dá přednost. Bitvu o přízeň krásné ženy nakonec vyhrál Holanďan, alespoň tenkrát.

Teď, jak se zdá, má jasně navrch Švéd. Pohledná Sylvie byla spatřena právě v Paříži a není těžké se dovtípit, že její kroky mířily právě za švédským chasníkem. I když... "Nikdy jsem nekomentovat spekulace, protože mám na práci důležitější věci. Ale tohle nemohu ignorovat. Zvažuji právní kroky," vyhrožuje Zlatanův agent.

Podle švédského tisku prý Ibrahimovic žije ve spořádaném vztahu.

Sylvie van der Vaart v sexy pózeFoto INT.

Sylvie van der Vaart pouze v plavkáchFoto www.profimedia.cz