Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Z tlouštíka byznysmenem: legendární Ronaldo chce koupit Playboy!

Autor: lel

Některý fotbalista se po skončení kariéry stane trenérem, jiný řídí náklaďáky, ale zdaleka nejzajímavější pofotbalový plán na má legendární brazilský kanonýr Ronaldo. Nezůstane u sportu, chce totiž koupit brazilský Playboy!

Z postrachu všech obránců na světě bude zachránce nahotinek. Někdejší superstřelec Ronaldo se totiž podle brazilského časopisu Extra rozhodl investovat do tamějšího vydání Playboye.

Pánský magazín se už dlouhé roky trápí, v zemi zaslíbené fotbalu si ho sice každý měsíc kupuje čtvrt milionu čtenářů, jenže na přelomu století – v době, kdy Ronaldo válel na mistrovstvích světa i v Barceloně a Realu Madrid – Playboy v Brazílii měsíčně prodal přes milion výtisků.

To Ronaldovi se po skončení kariéry daří daleko lépe. Jen smlouvy se sponzory mu ročně vynesou přes 300 milionů korun, navíc vlastní několik nemovitostí v Riu de Janeiru.

A na vizitku mu už brzy může přibýt další titul: pornomagnát!

Ronaldo navíc nebude prvním brazilským hráčem, který spojí své jméno s lechtivým tématem. Neméně slavný fotbalový čaroděj Ronaldinho se stal reklamní tváří kondomů, legendární Pelé dokonce propagoval viagru. Sex a fotbal, to prostě jde v Brazílii dohromady.

Hodně kil už legendární brazilský fotbalista Ronaldo shodil, do fyzičky ze svých hráčských dob má však daleko...
Hodně kil už legendární brazilský fotbalista Ronaldo shodil, do fyzičky ze svých hráčských dob má však daleko...