Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Je namachrovaný, arogantní, sobecký a ví o sobě: Já Ronaldo jsem nejlepší!

Autor: ps

Spousta lidí o něm tvrdí: „Je namyšlený a nedá se s ním mluvit.“ Fotbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo (28) v přípravném zápase s Chelsea (3:1) předvedl, že to moc dobře ví. Jeho ironické gesto po parádním přímém kopu, který zavěsil pod Čechovo břevno, bylo více než výmluvné…

Na turnaj International Champions Cupu v Miami přijel Ronaldo dokonale připraven. Ve finále proti Chelsea, kterou vedl bývalý kouč Realu José Mourinho, ho bylo plné hřiště. Střílel, přihrával, byl ohromě nebezpečný.

V jednatřicáté minutě přišel jeho první klíčový moment, kdy dostal »Bílý Balet« do vedení. Napřáhl z více než dvaceti metrů a jeho bomba skončila v síti českého gólmana Petra Čecha.

Po gólu se otočil směrem ke střídačkám, a jak se na namachrovaného fracka sluší, ukázal oběma prsty na sebe. „Já jsem nejlepší!“ nic jiného jeho gesto neznamenalo! Celý stadion to viděl a šílenství fanoušků málem zbouralo stadion.

Rozmazlený spratek se ale trefil ještě jednou a znovu parádně. Nečekaně si naběhl na ostrý Iscův centr a bez problémů uklidil míč hlavou do branky.

Ať je to ale s jeho chováním jakékoliv, jeho umění baví diváky a celý fotbalový svět. Ten mu jeho snobské a arogantní chování s radostí promine, chce od něho vidět další kousky. Tak Ronaldo, co předvedeš příště?