Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Inna ukázala, že je expertka. Trefila přesný výsledek Plzně

Autor: iSport.cz

Roky sice randila s hokejistou, ale teď ukázala brilantní přehled i ve fotbale. Krásná televizní moderátorka Inna Puhajková napsala několik hodin před startem duelu mezi Plzní a Mariborem na svůj facebookový profil tip na včerejší utkání. Jak to dopadlo? "Můj tip je 3:1," přečetli si její fanoušci. A jak napsala, tak se také stalo.

Byl to pořádně sledovaný duel. A taky pěkně napínavý, se štastným koncem pro český tým. Plzeň v úvodním zápase čtvrtého předkola Ligy mistrů na svém stadionu slovinský Maribor 3:1 a vykročila tak pravou nohou do hlavní fáze slavné soutěže.

Klobouk dolů, tohle byla přesná trefa.Foto Facebook/inna.puhajkova

O zápase moc dobře věděla také moderátorka Sportovních novin na TV Nova Inna Puhajková a na svém profilu na facebooku se odvážila tipnout výsledek. A vyšel ji napřosto přesně. "Jak se těšíte na dnešní zápas Plzeň-Maribor a jak si myslíte, že to dopadne? Můj tip je 3:1 :)", zněl status tmavovlasé fešandy.

Takže vášniví sázkaři, až budete příště potřebovat nějaký tip, víte kam pro něj.

Inna se ukázala také jako velmi elegantní tenistka.
Inna se ukázala také jako velmi elegantní tenistka.

MATCH OVERVIEW LEGACY
20. 8. • 20:45
FC Viktoria Plzeň
FC Viktoria Plzeň
3:1
ONLINE
20. srpna
20:45
NK Maribor
NK Maribor
Góly

Domácí: 8. Čišovský, 58. Darida, 90. Ďuriš

Hosté: 66. Mejač

Sestavy

Domácí: Kozáčik – Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský – Darida (86. Tecl), Horváth – Petržela (77. Rajtoral), Hořava, Kovařík – Wágner (62. Ďuriš) Náhradníci: Bolek – Hejda, Hanousek, Tecl, Ďuriš, Bakoš, Rajtoral

Hosté: J. Handanovič – Milec (84. Derviševič), Rajčevič, Potokar, Viler – Mejač, Mertelj – Bohar, Cvijanovič, Ibraimi (88. Mendy) – Tavares Náhradníci: Pridigar – Mendy, Fajič, Derviševič, Trajkovski, Mevlja, Črnic

Karty

Domácí: Hořava, Ďuriš

Hosté: Cvijanovič

Rozhodčí

O. Benquerença – R. Santos, J. Santos (všichni POR)

Stadion

Štruncovy sady, Plzeň

Návštěva

11 158 diváků