Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Neumannová prozradila: Dcera Lucka o Vánocích tátu neuvidí

Autor: top

Přestože sportovní kariéru dávno ukončila, Štědrý den tráví Kateřina Neumannová (40) na lyžích. "Chodím na ně dopoledne, mám to moc ráda, skoro nejsou lidi a odpoledne mám pak větší hlad," vysvětlila Blesku.

Vánoce tráví jako obvykle v posledních letech s dcerou Luckou a rodiči na Šumavě na Zadově, kde spoluvlastní penzion. "Když nemám pracovní povinnosti, tak tam jsem všechny víkendy, svátky a část dovolených. Ale hodně taky jezdím do Itálie," popisuje Neumannová.

A co si Lucka, z níž pomalu roste velká slečna, letos přála pod stromeček? "Některá přání byla praktická, jiná míň. Třeba plyšák s velkýma očima je ta druhá varianta. Jinak už jede v cédéčkách a taky chce dárky, které jsou pro našeho psa, pětiměsíční štěně yorkshera," prozradila olympijská vítězka a mistryně světa v běhu na lyžích.

Na nadílku u svého otce Josefa Jindry, bývalého Katčina manažera, si však bude muset Lucka počkat. Neumannová se s ním už před lety rozešla a na Zadově zůstává i s dcerou až do Nového roku.

"Na Štědrý den k němu Lucka stejně nechodí. Ale bavíme se a občas se vídáme," upřesňuje Kateřina, která mezi svátky musí na skok do Prahy. Pomáhá totiž připravovat olympijský park na Letné, jehož součástí je i trať pro běžkaře.

Jen pro pořádek - Josefu Jindrovi (54) se letos v únoru narodila další dcera. Povila ji jeho milenka Martina Cachová (40), s níž už má Jindra desetiletou Kristýnu, která se narodila pouhých šest týdnů po Lucii Neumannové.

S manželkou Vladimírou má navíc ještě dceru Markétu. Jejich další společná dcera Dita (†18) přišla v roce 1998 o život při autonehodě, kterou zavinila právě Martina Cachová.

Před čtyřmi lety Kateřina Neumannová vedla lyžařské MS v Liberci, po kterém zbyly obří dluhy
Před čtyřmi lety Kateřina Neumannová vedla lyžařské MS v Liberci, po kterém zbyly obří dluhy