Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Tihle že se rozvádí? Šeredová fandila Gigimu, na sobě měla jeho dres!

Autor: lel

Už si sice dali dostaveníčko u soudu, který rozděluje jejich svazek, ale rozvádějící se pár Alena Šeredová a Gianluigi Buffon přesto najde společnou řeč: fotbal! Česká modelka totiž na mistrovství světa v Brazílii přijela podpořit italskou reprezentaci, za kterou Gigi chytá.

Když pánové hrají na hřišti, na tribunách jim fandí i jejich půvabnější polovičky, tohle platí už dlouhá léta. Ale při zápase Itálie s Kostarikou na brazilském šampionátu byste tentokrát vedle partnerek italských borců našli i někoho, koho byste možná nečekali: Alenu Šeredovou! Ta se přitom s brankářem Buffonem rozvádí a řeší rozdělování dětí i majetku...

Alena Šeredová se sice s Gianluigim Buffonem rozvádí, přesto mu na MS v Brazílii fandí!Foto Repro Sky Sports
Jenže když se Gigi poprvé na turnaji postavil mezi tyče (první zápas s Anglií nechytal kvůli zranění), nenechala si to česká kráska ujít. Dokonce oblékla dres s Buffonovou jedničkou a svého brzy již exmanžela hnala za vítězstvím!

"Byl bych rád, kdyby do Brazílie přijela i s dětmi. Pro ty musíme dělat vždycky to nejlepší a ona je v tomhle úplně fantastická," hlásil italský gólman před mistrovstvím světa.

Splnilo se mu to, Alena se totiž ukázala jako pravá fanynka i starostlivá máma. Navzdory rozvodu vzala za tátou samozřejmě i oba syny Davida Leeho (4) a Louise Thomase (6).

Jenže ani rodinné povzbuzování tentokrát Gigimu a jeho parťákům nepomohlo, Italové si uřízli pořádnou ostudu, když prohráli s Kostarikou 0:1. V rozhodujícím třetím zápase své skupiny proti Uruguayi tak bude muset Alena fandit ještě víc!

Alena Šeredová se sice s Gianluigim Buffonem rozvádí, přesto mu na MS v Brazílii fandí!
Alena Šeredová se sice s Gianluigim Buffonem rozvádí, přesto mu na MS v Brazílii fandí!