Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Konec Nedvědovy kariéry odbily luxusní hodinky: Cibule za 800 tisíc!

Autor: Tomáš Pokorný

Tak už mu tikají důchodové hodiny. A to ne ledajaké! Hokejovou penzi odbily bombarďákovi Petru Nedvědovi (42) cibule za zhruba 800 tisíc korun.

„Tělo mi řeklo: Už je čas, pane profesore,“ prohlásil v pondělí na rozlučkové párty, kterou uspořádal pro bandu svých nejvěrnějších kamarádů na Císařské louce. »Méďa« tam dorazil typicky v ležérním ohozu – bílé tričko, džínové kraťasy... O to víc poutal pozornost luxusní budík na jeho levačce.

Limitovaná edice


Podrobnější zkoumání ukázalo, že jde o vskutku výjimečný skvost značky Hublot. Vyhlášená švýcarská firma jich před dvěma lety vyrobila pouhých 100 kusů v limitované edici k 50. výročí zbudování Smaragdového pobřeží na severu Sardinie.

Když si Nedvěd před čtyřmi lety v Pařížské ulici pořídil strojek od stejné firmy za zhruba poloviční cenu, tvrdil: „Nejsem hodinkovej typ, ale udělal jsem si radost. Líbí se mi hlavně velký ciferník.“Zdá se, že tentokrát to byl podobný případ. Inu, borec, který si v NHL vydělal 700 milionů korun, se občas může plácnout přes kapsu...

KING POWER COSTA SMERALDA

● výrobce Hublot
● limitovaná edice 100 kusů
● plášť z růžového zlata
● safírové sklíčko
● automatický strojek
● cena cca 800 tisíc korun

Mezi pozvanými na rozlučkovou party hokejisty Petra Nedvěda byl i Vladimír Šmicer
Mezi pozvanými na rozlučkovou party hokejisty Petra Nedvěda byl i Vladimír Šmicer